Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Έκτακτη ανακοίνωση!!!Πολλές εκπλήξεις!!!

Ο Φρίξος,το φιδάκι, θέλει να ακούσει μουσική και συγκεκριμένα τα τραγούδια από το cd που συνοδεύει το βιβλίο του, ζωντανά!
Έτσι λοιπόν ανοίγοντας ένα μεγάλο τούνελ θα βρεθεί στο Νηπιαγωγείο του Μεσημερίου για να συναντήσει τους μικρούς του φίλους αλλά και τον μουσικοσυνθέτη, τραγουδοποιό -φίλο του- Δημήτρη Ζερβουδάκη!
Όπως πολύ καλά καταλάβατε την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011, στις 10:30π.μ. η Μυρτώ Δημητρίου θα παρουσιάσει το βιβλίο της "Οι περιπέτειες του Φρίξου" εκδόσεις Δια Βίου! Μαζί μας θα είναι ο Δημήτρης Ζερβουδάκης!
Σας περιμένουμε όλους!
Ένα παραμυθόδραμα με ανάμικτες τεχνικές αφήγησης, κουκλοθεάτρου, μουσικής, κινηματογραφικής προβολής, θεατρικού παιχνιδιού με την ενεργό συμμετοχή όλων των παιδιών!Μαγικά τρυκ και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους από το Νηπιαγωγείο και τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού Μεσημερίου, που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση!!!
Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011 ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και η Σοφία Γεωργαντζή θα μας ταξιδέψουν μουσικά μετά τις 22:00 στο Casual Living (Εμπορικό Κέντρο Μακεδονία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: