Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2007

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Κόκκινη κλωστή" και τα κυριακάτικα πρωινά!


Η Ομάδα Τέχνης και Λόγου «Φαντασία» της Ζέτας Στεφάνου- Μυρτώς Δημητρίου παρουσιάζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

«Κόκκινη κλωστή…Παραμυθόδραμα…

για μικρά παιδιά»

Ένα μαγευτικό παραμυθόδραμα με ανάμικτες τεχνικές αφήγησης, κουκλοθεάτρου, θεατρικού παιχνιδιού, κινηματογραφικών προβολών και ζωντανής μουσικής.

Παραστάσεις για το κοινό τις Κυριακές στις 11 το πρωί, με εναλλασσόμενο ρεπερτόριο. Γενική είσοδος 8 €.

Και από τον Ιανουάριο κάθε Κυριακή στις 11:00!

Κυριακή 14 Οκτωβρίου: Το ταξίδι στη Νεραιδοχώρα

Αυτό το παραμύθι στηρίζεται στη λαϊκή παράδοση και αναφέρεται στην ιστορία της Νεράιδας, που αφού χάσει το μαγικό της μαντήλι στο δάσος ζητάει τη βοήθεια των ζώων για να μπορέσει να το ξαναβρεί και σαν αντάλλαγμα, θα πραγματοποιήσει στον τυχερό τρεις ευχές !

Κυριακή 21 Οκτωβρίου: Το μαγεμένο δάσος

Η ανέμη γυρίζει και γύρω της αντηχούν μελωδίες και παραμύθια. Η αράχνη, ο γρύλος, η ακρίδα, οι πεταλούδες και τα βατράχια συμμετέχουν σε μια περιπέτεια που θα αλλάξει τη ζωή από το φιδάκι τον Φρίξο.


Κυριακή 4 Νοεμβρίου: Ένα κουβάρι παραμύθια του Άντερσεν

Η Τοσοδούλα, το Αηδόνι του Αυτοκράτορα, η Πριγκίπισσα και το μπιζέλι μπλέχτηκαν στο κουβάρι με τα παραμύθια και …. Ελάτε μαζί μας για να τα ξεμπερδέψουμε, να γελάσουμε, να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε!

Κυριακή 11 Νοεμβρίου: Ντο- Ρε- Μι έλα και εσύ στη μουσική –

Η μαγική γλώσσα των φυτών και των ζώων

Μια φορά και έναν καιρό, την ώρα που τα παιδιά έπαιζαν, ανακάλυψαν τη γλώσσα της μουσικής. Θέλοντας να καταλάβουν τα φυτά και τα ζώα έφτιαξαν ξεχωριστές μελωδίες που τους αποκάλυψαν έναν κόσμο γεμάτο περιπέτειες!

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου: Το χριστουγεννιάτικο παραμύθι

Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία με πολλές εκπλήξεις που θα ξεπροβάλλουν από τα κουκλοθέατρα! Χριστουγεννιάτικα δεντράκια, στολίδια, αστεράκια και χιονάνθρωποι σε μια μοναδική περιπλάνηση στη χώρα της Φαντασίας!

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου:

Όταν τα ξωτικά συνάντησαν τα καλικαντζαράκια!

Οι καλικάντζαροι έρχονται από τα κατάβαθα της γης, στον κόσμο των ανθρώπων για να κάνουν αταξίες και ζαβολιές! Ελάτε να ακούσετε ιστορίες και παραμύθια για τις σκανδαλιές που σκαρώνουν τα μικρά παγανά!

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου:

Άμπρα-Κατάμπρα, οι μικροί μάγοι των Χριστουγέννων

Η χρυσόσκονη των μάγων θα μεταφέρει μικρούς και μεγάλους σε έναν ξεχωριστό κόσμο! Φωνάξτε όλοι Άμπρα-Κατάμπρα και το ταξίδι ξεκινάει! Μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια που θα μαγέψει τους θεατές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: