Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Εκδήλωση στην ΙΚΕΑ στις 28.12.2010



Οι χαρούμενες φωνές των παιδιών πλημμύρισαν την ΙΚΕΑ στις 28.12.2010 που διασκέδασαν μαζί με την πριγκίπισσα του παραμυθιού και τα παιχνιδιάρικα ξωτικά!Τραγούδησαν, χόρεψαν, έριξαν τυχερές ζαριές, πέρασαν μέσα από τα στεφάνια, δημιούργησαν τα κύμματα της φουρτουνιασμένης θάλασσας και με τις μαγικές λέξεις "Καλές Γιορτές" μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν τα πιο δύσκολα ταχυδακτυλουργικά τρικ!!!Όλοι οι παρευρισκόμενοι έγιναν μια μεγάλη παρέα και διασκέδασαν συμμετέχοντας σε πρωτότυπα παιχνίδια!Για ακόμα μια φορά η ΙΚΕΑ σε συνεργασία με την Ομάδα "Φαντασία" έδειξε πόσο πολύ ενδιαφέρεται να χαρίζει μοναδικές στιγμές όχι μόνο στα παιδιά αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια!




Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικο ξεφάντωμα στην ΙΚΕΑ στις 22.12.2010,από τις 18:00-20:00!



Ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο ξεφάντωμα διοργάνωσε η ΙΚΕΑ σε συνεργασία με την Ομάδα Τέχνης και Λόγου "Φαντασία"!Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν, διασκέδασαν και είπαν τις μαγικές λέξεις: "Καλά Χριστούγεννα"!!!Το γιορτινό μας πάρτυ συνεχίζεται στις 28.12.2010, από τις 18:00-20:00!Σας περιμένουμε όλους!

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ας είναι καλοτάξιδο το καινούργιο μου βιβλίο για το origami!


Είμαι πολύ- πολύ χαρούμενη (το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικό μου δώρο!) γιατί κυκλοφόρησε το πρώτο από μια τριλογία βιβλίων μου, για την ιαπωνική τέχνη του origami!
"10 διακοσμητικά και λουλούδια origami" με υπέροχα σχέδια και χρωματιστά χαρτάκια, στην πολύ χαμηλή τιμή των 5ευρώ!
Το καλύτερο δώρο για όλους, μικρούς και μεγάλους!

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ευχές από την Ομάδα "Φαντασία"

Αγαπητοί φίλοι,
η Ομάδα Τέχνης και Λόγου "Φαντασία"
σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα
και η Καινούργια Χρονιά
να είναι γεμάτη υγεία, μαγεία, φαντασία και όνειρα!

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ο Άγιος-Βασίλης ή η Νεράιδα των Χριστουγέννων έρχεται στο σπίτι σας!


Θέλετε να γίνει μαγική η φετινή σας χρονιά?
Η Ομάδα Τέχνης και Λόγου «Φαντασία» φρόντισε γι’ αυτό!!
Ο Άγιος Βασίλης με την υπέροχη στολή του και την μακριά του γενειάδα ή η Νεράιδα των Χριστουγέννων με το ραβδάκι της θα σας επισκεφτεί την ώρα που εσείς θέλετε για να σας φέρει τα δώρα σας και να ρίξει μαγική χρυσόσκονη που τόσο την έχουμε όλοι μας ανάγκη!
Μοναδική προσφορά:
Ο Άγιος-Βασίλης θα φέρει δώρο σε κάθε παιδάκι και ένα cd με Χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά παραμύθια που αφηγείται η Μυρτώ Δημητρίου και η Ζέτα Στεφάνου με πρωτότυπη μουσική!
Επειδή όμως έχει πολλή-πολλή δουλειά
επικοινωνήστε το συντομότερο μαζί μας για να γίνει
το όνειρό σας πραγματικότητα!
Τηλ.επικοινωνίας : 6977.716.780


Μοναδικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από την Ομάδα "Φαντασία"


Έμπειροι παιδαγωγοί -εμψυχωτές, μουσικοί, μαζορέτες, ταχυδακτυλουργοί, ο Άγιος-Βασίλης με τα ξωτικά και τους ταράνδους του, η λευκή νεράιδα, ο χιονάνθρωπος, οι πινγκουίνοι, το έλατο και οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών θα κάνουν τη δική σας εκδήλωση ξεχωριστή!
Δημιουργικά εργαστήρια, κουκλοθέατρο,κατασκευές origami, μουσικοκινητικά τραγούδια και παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές, μαγικά, face-painting, θεατρικό παιχνίδι, αφήγηση παραμυθιών είναι μερικές από τις δράσεις που μπορεί να περιλαμβάνει η εκδήλωσή σας!
Ένα παιδαγωγικό- ψυχαγωγικό πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις και με την ενεργό συμμετοχή των παιδιών που θα ξετρελάνει τόσο τους μικρούς όσο και τους μεγάλους φίλους μας!
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα στολισμού με τρίμετρα φουσκωτά καρουζέλ, δίμετρες χιονόμπαλες, οικογένειες χιονανθρώπων, φουσκωτές αψίδες που θα δώσουν ένα ιδιαίτερο τόνο στην εκδήλωσή σας!

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Δεξίωση για τον εορτασμό των γενεθλίων του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας

Ήταν ιδιαίτερη τιμή να παρευρεθώ στη δεξίωση για τον εορτασμό των γενεθλίων του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας Τσέγκου Νο Μίγια Ακιχίτο στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στις 2.12.2010.

Με τον πρέσβη κ. Hiroshi Toda

Με το μορφωτικό ακόλουθο κ.Tomotaka Yoshimura.