Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

"Origami με φαντασία" και τηλεοπτικά!



Αγαπητοί φίλοι,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εκπομπή " ORIGAMI με φαντασία"
που παρουσιάζει η διδάκτωρ Μυρτώ Δημητρίου σε σκηνοθεσία Ζέτας Στεφάνου
μεταδίδεται καθημερινά από την Ωμέγα τηλεόραση 18:00-18:30 μ.μ.
και τα Σαββατοκύριακα 15:30-16:00 μ.μ.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ομάδα Τέχνης και Λόγου "Φαντασία"


Πάρτυ? Γενέθλια? Βαφτίσεις? Δεξιώσεις? Βάζουμε...Φαντασία!!!
Φανταστικές ώρες χαράς και δημιουργίας θα περάσουν οι μικροί μας φίλοι με την Ομάδα Τέχνης και Λόγου "Φαντασία"!
Έμπειροι παιδαγωγοί -εμψυχωτές, κλόουν, μουσικοί, μαζορέτες, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργοί και οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών θα κάνουν τη δική σας γιορτή ξεχωριστή!
Η Μυρτώ Δημητρίου θα διασκεδάσει τα παιδιά με δημιουργικά εργαστήρια origami.
Κουκλοθέατρο, μουσικοκινητικά τραγούδια και παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές, μαγικά, face-painting, θεατρικό παιχνίδι θα δώσουν ένα ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωσή σας!
Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση εκδηλώσεων για σχολεία, εταιρείες και οργανισμούς!

Μοναδικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!!!

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίαση στην εκπομπή "Καφές με την Ελένη" στις 08.10.2010


Την Παρασκευή 08.10.2010 η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε στην εκπομπή της "Καφές με την Ελένη" τη Μυρτώ Δημητρίου, που παρουσίασε την τέχνη της ιαπωνικής χαρτοδιπλωτικής. Με πολύ κέφι και φαντασία δημιούργησαν ένα μαγικό ραβδάκι από χαρτί, και μαζί με την Αντιγόνη και την Ειρήνη Ψυχράμη σχεδίασαν και έκοψαν μοναδικά διακοσμητικά-καρδιές!





Αγαπητοί φίλοι,
μπορείτε να πατήσετε το παρακάτω link για να δείτε την
παρουσίαση Origami της Μυρτώς στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

http://www.alphatv.gr/Alpha-Video/Morning/%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B7/%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B7-08-10-10-(%CE%9C%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%94).aspx?sms_ss=email&at_xt=4cb4db20ff2eca46,0

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Εργαστήρια origami


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα σεμινάρια origami στα πλαίσια του 1ου Συνεδρίου Ελλήνων Δημιουργών. Οι συμμετέχοντες ταξίδεψαν στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου και έμαθαν την ιστορία της ιαπωνικής τέχνης της χαρτοδιπλωτικής. Και η ώρα της δημιουργίας και του διπλώματος έφτασε! Τσάκισαν, δίπλωσαν και ξεδίπλωσαν τα χαρτιά για να δημιουργήσουν, με τις οδηγίες της Μυρτώς Δημητρίου.

Σάββατο 02.10.2010 face-painting στην ΙΚΕΑ!



Χρώματα και φαντασία γέμισαν την ΙΚΕΑ το Σάββατο 2 Οκτωβρίου! Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να μεταμορφωθούν με την τεχνική του face-painting!Τα πινέλα "πήραν φωτιά" και οι δημιουργίες στα πρόσωπα των παιδιών ήταν μοναδικές!



Παρουσίαση origami στα πλαίσια του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010, στα πλαίσια του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας, η Μυρτώ Δημητρίου παρουσίασε την τέχνη του origami. Μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση, με αντίστοιχες κινηματογραφικές προβολές, τα παιδιά και οι συνοδοί τους έμαθαν τα μυστικά της ιαπωνικής αυτής τέχνης. Στη συνέχεια δημιούργησαν σαϊτες, ένα αγαπημένο παιχνίδι έχοντας στα χέρια τους μόνο ένα κομμάτι χαρτί!