Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

.

Ομάδα Τέχνης και Λόγου "Φαντασία"
Ζέτα Στεφάνου- Μυρτώ Δημητρίου
τηλ. επικοινωνίας: 6977.716.780

Οργάνωση εκδηλώσεων

Γενέθλια- Party- Δεξιώσεις- Βαφτίσεις

Φανταστικές ώρες χαράς, διασκέδασης
και δημιουργίας θα απολαύσουν
οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του παιχνιδ
ιού!

Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

"Ημέρα Παιχνιδιών"!



















Την Δευτέρα 28 Ιουλίου στα πλαίσια του προγράμματος "Διακοπές με τους Αναγνώστες» που διοργανώνει η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ημαθίας, πραγματοποιήσαμε την «Ημέρα των Παιχνιδιών» με πολύ μεγάλη επιτυχία!! Οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν τα δημιουργικά εργαστήρια και την θεατρική μας παράσταση !

« Μύλος είναι και γυρίζει…»
Θα πάρουμε πολύχρωμα χαρτόνια, ψαλίδια, λεπτό σύρμα, καλαμάκια, πινέζες, χάντρες και θα φτιάξουμε το παραδοσιακό παιχνίδι, τον μύλο (το φουρφούρι), θα φυσήξουμε δυνατά και το παιχνίδι αρχίζει..!!

«Ρύζι, φακή και μουσική!»
Θα φτιάξουμε τα δικά μας μουσικά όργανα (μαράκες) με ανακυκλώσιμα υλικά που δε θα πετάξουμε! αλλά θα τα κάνουμε ξανά χρήσιμα και δημιουργικά, προσθέτοντας ρύζι και φακή! Θα τα στολίσουμε με πολύ τέχνη και φαντασία και είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε την δική μας συναυλία με μοναδικούς ρυθμούς!!!

Επίσης οι μικροί μας φίλοι θα παρακολούθησαν την παράσταση:
«Κόκκινη κλωστή δεμένη…»

«Η Πούλια και ο Αυγερινός»

Ένα λαϊκό παραδοσιακό παραμύθι που μας μιλάει για την ιστορία δυο αγαπημένων αδελφών που προσπαθώντας να ξεφύγουν από την μητριά τους μπλέκονται σε περιπέτειες που θα μας ταξιδέψουν μέχρι τα αστέρια!!! Ελάτε να ακολουθήσουμε τα δύο παιδιά στις περιπλανήσεις τους και να ανακαλύψουμε τη δύναμη της αδελφικής αγάπης!